(Nettavisen): Gjennom påsken rullet det nye NRK-konseptet «Påskekrimlekene» på TV-skjermen. Der skulle ti kjendiser utføre tradisjonelle påskeaktiviteter, og den som ryker ut blir «drept» av en ukjent morder.

Deltakerne var gjennom pinlige utfordringer som operasynging og rap battle foran hele det norske folk.

Under premierevisningen av programmet fortalte flere av deltakerne at de ikke nødvendigvis gleder seg til klippene som kommer på TV.

Blant dem er tidligere kultur-og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (42), som spøkefullt kunne fortelle at hun muligens er nødt til å forlate livet og karrieren i Norge.

Beklager til sønnen

Vanligvis er vi vant til å se Trettebergstuen i en litt mer seriøs rolle på Stortinget, og det er ingen tvil om at hun gikk langt ut av egen komfortsone under innspillingen av programmet:

– Om jeg var ute av komfortsonen, ja! Herregud, jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv. Jeg grugleder meg så innmari til det kommer på TV, sa Trettebergstuen til Nettavisen under premierevisningen.

Ifølge henne selv er flere av konkurransene så pinlige at hun muligens må starte et nytt liv, et helt annet sted enn Norge.

– Det kan hende jeg må sette meg på et fly til Guatemala og begynne et nytt liv fordi jeg vet jeg har gjort ting som er så pute-TV at jeg bare beklage til sønnen min som må leve med dette her, sier hun med et glimt i øyet.

Hun ønsker imidlertid ikke å røpe hvilke av konkurransene som var de verste, men kan fortelle at vi aldri har sett henne i den rollen:

– Dere kommer til å se politiker Trettebergstuen i en helt annen situasjon enn dere er vant til, sier hun.

– Det verste man kan gjøre mot meg

Også deltaker Espen Selvig (45) kan si seg enig i at utfordringene i programmet var langt ut av komfortsonen, og forteller at produksjonen så seg nødt til å beklage overfor han.

– Jeg vil virkelig si dette var langt ut av komfortsonen. Det var folk fra produksjonen som kom bort og sa til meg at de vet dette er vondt for meg. Og jeg svarte at dette er ikke vondt, dette er mye, mye verre, sier han til Nettavisen.

Uten å kommentere hva det gjelder, kan Klovner i kamp-artisten fortelle at han måtte gjennom noe av det verste han kan tenke seg:

– På et tidspunkt sa jeg en ting som er det aller verste de kan gjøre mot meg og at det kunne de ikke gjøre. Det var da det neste vi gjorde. Jeg tåler mye, jeg har vært med på mye og har egentlig null grenser, men akkurat dette her var veldig, veldig vondt, avslutter 45-åringen.