(Romerikes Blad): – Det var Bård André Spildrejorde (44) som ble drept i Nord-Odal 15. mars. Pårørende er orientert om at politiet frigir navnet, opplyser politiet i en pressemelding.

– Mange gode minner

Onsdag kveld la Spildrejordes arbeidsgiver, Larsen Skraphandel, ut en melding på sine Facebook-sider hvor de minnes sin gode kollega.

«Det har gått en uke siden vi fikk den hjerteskjærende beskjeden om at vår gode venn og kollega igjennom flere år er revet bort. Bård har betydd mye for alle oss her i Larsen Skraphandel. Han var ikke bare en kollega med vilje av stål og pågangsmot, men også en omsorgsfull og god venn. Han hadde alltid ett smil på lur og kom med de mest spøkefulle kommentarene som fikk oss til å le så magemusklene stod i spenn», står det i minneordet.

Videre beskrives Spildrejorde som en person med fantastisk humør og en som tok seg tid til å lytte. Kollegene minnes at hunden hans alltid var med på jobb og ute med matfar i lastebilen på oppdrag.

«Vi sitter igjen med mange gode minner, og disse tar vi med oss. Vår dypeste medfølelse til familien», står det i det gripende innlegget.

Ble skutt

Det var sent torsdag kveld forrige uke at store politiressurser rykket ut til en hytte Nord-Odal, hvor den 44 år gamle mannen ble funnet død.

Det ble raskt iverksatt drapsetterforskning og 44-åringens bror ble tidlig siktet i saken, men ble løslatt da politiet mener det ikke lenger er overveiende sannsynlig at han står bak drapet.

Tidligere denne uka bekreftet politiet at Spildejorde ble skutt. Politiet opplyser at etterforskningen av drapet pågår for fullt med bistand fra Kripos.