Dermed blir Løten-jenta Ingeborg Storbæk Monné makker til Kristin Venn på venstrekanten.

– Jeg har lyst til å ta ytterligere steg i min utvikling, og tror det mest fornuftige for meg nå er et klubbskifte, sier Susanne Liberg Amundsen.

Hun fortsetter:

– Det blir også ekstra spesielt å reise fra Hamar og det jeg ser på som et av Norges beste publikum. Det er bare å ta av seg hatten. Frivilligheten i klubben er også enorm. Jeg tror det er få klubber i Norge som er bedre her. Med det sagt er det fortsatt mange måneder igjen av sesongen og tid til å skape masse gode minner her på Hamar sammen med en gjeng i verdensklasse, sier Susanne. Amundsen.

Om hverdagen

– Hvordan føler du at du har utviklet deg i Storhamar?

– Jeg har mye å takke Storhamar for. Helt fra jeg fikk begynne å trene med elitelaget i desember 2019 har jeg lært enormt mye. God kvalitet både på teknisk, taktisk og fysisk trening har gjort meg til den håndballspilleren jeg er i dag. Storhamar er gode på alle disse områdene, med masse god spisskompetanse. På bakgrunn av dette vil jeg si jeg har blitt både sterkere, raskere, smartere og bedre teknisk de siste årene. Jeg føler meg privilegert som har hatt muligheten til å få trene og sparre med spillere med så høyt nivå hver dag.

– Førstevalg i mange klubber

– Er det ikke synd for Storhamar å miste lokale spillere, Kenneth Gabrielsen?

– Det er alltid synd å miste spillere, dette er dessverre en del av gamet. Susanne har en stor framtid foran seg og har potensial til å ta steget helt opp. Som tidligere nevnt ville vi gjerne beholdt hele stallen fra denne sesongen inn i neste. Det er ikke alltid like lett. I dette tilfelle så tror jeg dette er et fornuftig valg av Susanne. Vi har Kirstin Venn på kontrakt ut 25/26-sesongen, som tilsier at hun er den som oftest vil spille de «viktige» minuttene. Nivået som Susanne inne er godt nok til å være et førstevalg i veldig mange klubber. Dertil utvikle seg til å bli en kantspiller helt i øverste sikte. Vi mister en lokal god spiller.

Han legger til:

– Det betyr at Ingeborg Monnè, som er på kontrakt, blir makker til Kristin fra neste sesong. Hun er også er en lokal spiller med framtida foran seg.

PS! Etter det HA-sporten erfarer har flere klubber i Eliteserien vist interesse for Susanne Amundsen.