Til høsten legger D.D.E. for første gang ut på en landsdekkende kulturhusturné. Fredag 29. november spiller folkefavorittene i Hamar kulturhus.

I desember 2019 spilte D.D.E. to konserter i Hamar kulturhus på turneen «No e D.D.E. jul igjen!».

Når de nå besøker Kulturhuset på ny, blir det en forestilling litt utenom det vanlige.

«'D.D.E. – Graitest Hits' inneholder nemlig bandets mest kjente og kjære låter servert i tospann med historier fra over 30 år på veien.»

«Det handler selvfølgelig først og fremst om låtene, men sentralt er også Frodes gamle amerikakoffert. Ut av den hentes minner og historier, fra turnébussen og på øvingslokalet. Det handler om starten, om å skape og ville noe, om møter med fans, og ikke minst en god porsjon røverhistorier», skriver Hamar kulturhus i en pressemelding.

Underholdning gjennom 30 år

«Med landeplager som 'Rai Rai', 'Vinsjan på kaia' og en lang rekke andre hits har D.D.E. underholdt det norske folk i over 30 år. Tre – fire generasjoner har sunget med, danset, ledd og grått. I heimen, i bilen, i båten, på hytta, og ikke minst på festivaler og på festlokaler.»

D.D.E. består av Bjarne Brøndbo, Eskil Brøndbo, Daniel Viken, Arnt Egil Rånes, Bård Jørgen «Bosse» Iversen og Eivind Berre.

Frode Magnus Viken var bandets gitarist og låtskriver fra begynnelsen og fram til sin død i 2018.