Fullstendig unødvendig og faktisk helt på trynet om det skulle bli enda en restaurant her i byen. Så om det skulle bli, som er imot all fornuft, likevel bli en restaurant i disse lokalene så er det på sin plass at kommunen har et annet lokale der Hein og Roar kan ha sin pubdrift.

Kommunen ser vel uansett både nødvendigheten, ønsket og behovet om dette?

Hvis de løfter blikket – og egentlig ikke nødvendigvis så mye en gang – og vil treffe og møte folket på deres nevnte ønsker er det vel ingen tvil(!) om hva som blir etterspurt og så godt som blir krevd?

Skal Hamar utelukkende bli en «wining and dining»-by for bare de få, og utelukke og i verste fall utestenge de andre i byen? Som så sårt trenger et sted å gå til, et sted der man møter likesinnede, et sted der man kjente på tilhørighet?

Mange har på få år har prøvd å få til restaurantdrift i disse lokalene, og hvordan har det gått? Det vet både kommunen, tidligere drivere og selvfølgelig vi innbyggerne her i byen veldig godt.

Kanskje det er på tide å tenke litt annerledes? Kanskje det er på tide å få inn to fine fyrer som har lang og god erfaring med utelivsbransjen?

Og som fra dag én har en stabil og trygg kundekrets (unnskyld, gjester) fra tidligere lokaler, som bare sitrer etter å få muligheten til å besøke favorittpuben sin igjen?

Dette er ikke to (fortsatt fine) fyrer som starter fra scratch, som vil komme med noe nytt i byen. Dette er to stykker som bare ønsker å få muligheten til å videreføre det de så bra og enestående hadde klart å bygge opp i Grønnegata 36, som så brått ble tatt ifra de en januarkveld for snart to år siden.

Dessuten er det nok av spisesteder rundt Stortorget allerede! Egon, 1 Dinar, Stallgården, Hoels Café bare for å nevne noen.

Og det er bare å ta turen bortover gågata mot Østre Torg, du skal være rimelig kresen om du ikke er mett før du ser Rolf Jacobsen-sitatet på nevnte torg.

Så Hamar kommune – våkn opp!