Den diskusjonen har pågått så lenge vi kan huske. Nå ser det ut til at vi ikke skal ha sykehus i Hamar. Tro det den som vil.

Hamar med nærområdet er det mest befolkede området i Innlandet. Det er trist å erkjenne at Innlandets beste sykehus ikke skal være det for oss lenger. Hvorfor vi skrivet Innlandets beste sykehus? Mulig vi er litt partiske i saken siden vi bor i Hamar, men vi lar det stå til.

Vi har noen egne erfaringer som kan støtte oppunder utsagnet. Og vi tror mange er enige med oss. Her får man god behandling av dyktige fagfolk.

Det starter med en gang en kommer inn døra. De som sitter i resepsjonen, møter deg med et stort smil og er hjelpsomme. Trenger du hjelp til å finne fram får du følge også. Legene og alle de andre ansatt du møter er dyktige og fine medmennesker.

Blir en lagt inn for operasjon eller annen behandling blir en behandlet godt, og de ansatte løper bena av seg for å få gjort en så god jobb som mulig. Man blir møtt med verdighet og respekt.

Hamar sykehus har en kreftenhet. Er man pasient her får man behandling av ypperste sort. Både leger og sykepleiere er meget dyktige og gjør alt en kan for at pasientene skal ha det så bra som mulig i en vond og vanskelig tid.

Bygningene er gamle og utdaterte, og sikkert ikke lett å drifte. Men innholdet er veldig bra. Hamar sykehus er sammen med Elverum sykehus de som blir best økonomisk drevet.

Vi oppfordrer Hamars befolkning til å slå ring om Hamar sykehus. Nå er nok sagt og gjort av politikere og andre som hele tiden går imot folkets vilje.