Kai Ove Berg lover at det blir endringer i skolestrukturen om han kommer til makta. Utnevner også seg selv i en annen sak som ordfører fordi han har økt på meningsmålingen.

Angående skolestruktur, så er det veldig spesielt at Høyre med Kai Ove i spissen har bestemt seg for endring uten å ha lyttet til de berørte, eller fått en sak på bordet.

Les også

Lover skolegrep om han vinner

En slik uttalelse uten å bry seg om hva innbyggerne selv mener, lytte til de de gjelder og faktisk få innspill fra flere synes vi er forunderlig og ganske arrogant.

Nå har AP hatt makta lenge, og mange har nok opplevd at de ikke har lyttet, vi ønsker virkelig ikke at det samme skal fortsette med en ny ordfører.

Vi ønsker en ordfører som hører på innspill.

Vi må ha tid til å lytte, finne gode løsninger sammen med innbyggere sine ønsker, tanker og meninger om hva som fungerer for dem.

Og, Høyre får ikke makta alene, men blir forhåpentligvis avhengig av også andre politikiske stemmer, så vi er overrasket over høyres tanke om å selv bestemme. Flere av oss mener vi trenger de skolene vi har.

Skal du bli ordfører må du også ha velvilje fra flere, så jeg tenker du må evne å lytte til flere, spesielt de som blir berørt av dine utspill, dine innbyggere.