SV har sammen med MdG vært samarbeidspartier til AP i Ringsaker i inneværende periode, noe som vi i SV vil hevde har gitt resultater. Vi mener at vi i fellesskap har sikret gode velferdstjenester til kommunens innbyggere. Kommunen har en robust økonomi, og påstander om sløsing og overforbruk mangler rot i virkeligheten.

SV har alltid vært tydelige på hva vi har ment om kontroversielle saker som skolestruktur, sjukehjem og jordvern.

Vi har løftet fram utfordringene med botilbudet til eldre ved flere anledninger. For å styrke driften av Prøysenhuset har vi fått gjennomslag for å opprette et styre/råd som skal ha løpende kontakt med den daglige driften. Forsøk med gratis skolemat er også initiert av SV.

SV har også fått flertall for forslag i mange andre saker. Noen ganger med støtte fra AP og MdG, men også med bred støtte fra kommunestyret. Gode forslag blir belønnet!

SV vil fortsette arbeidet for å sikre gode tjenester til Ringsakers innbyggere, og iverksette nødvendige tiltak for å ta vare på klima og natur. Ringsaker SV er partiet for de som ønsker en mer rettferdig fordeling og grønnere valg!

Kommunen står overfor store utfordringer. Det er behov for omstilling og omprioriteringer. Dette vil kreve politisk mot og handlekraft. SV er beredt til å stå i det. Derfor er det viktig at SV styrker sin posisjon i det kommende kommunestyret.