Jeg ser av tidligere leserinnleg at Wenche Haug Almestrand, FRP er opptatt av mennesker som ikke er digitale.

I den forbindelse med det nevnt at lave ferdigheter kunne være en årsak til at noen mennesker ikke var digitale i vårt samfunn. I den forbindelse mener jeg det ikke er riktig å beskrive at noen av disse menneskene som mindre kunnskapsrike i vårt samfunn, en de som er digitale. Dette er en beskrivelse av mennesker, som også vil medføre til utenforskap.

Mer enn 10% av barn i Norge lever i en fattig familie. Det betyr at mer enn hvert tiende barn, eller i gjenommsnittet to til tre elever i hvert klasserom vokser opp i en familie med dårlig råd. REDD BARNA.

Hva da med disse barna i vårt samfunn, som foreldrene ikke ser seg mulighet til å gi sine barn smart-telefoner, nettbrett og pc.

Jeg mener utenforskapet skal bli mer belyst i disse tilfellene, hvor dårlig økonomi er et viktig tema å kunne bekjempe.

Dette er barn i vårt samfunn som innehar en like god kunnskapsforståelse som andre barn, men blir hindret tilgang til å bli digitale.

Hvorfor ikke ta opp kampen for å bekjempe fattigdommen i vårt land?

Dette er familier som må tenke på å få endene til å møtes økonomisk, som trenger mat på bordet og ikke har mulighet til å være digitale. Jeg oppfordrer FRP med sine medlemmer å tenke på utenforskap når det gjelder fattigdom i Norge, Stå opp for fattigdommen i Norge.