Med nasjonale navn på plakaten er det duket for nok en helaften, nå i forbindelse med Innlandsmarkedet 2024.

– I fjor kom det 1.300 på konsert, til tross for uværet «Hans». Kvelden ble en kjempesuksess, og derfor vil vi gjenta den i år, sier Henriette Enger og Monica Rylander fra utviklingsavdelingen i Ringsaker kommune.

Høy allsangfaktor

31. august er datoen for årets «happening», og på scenen på Herredshusplassen står de kjente bandene Return og Stage Dolls.

– Disse to bandene har vært med å prege norsk rock siden 80-tallet, og turnerer fortsatt. Her blir det høy allsangfaktor og god stemning, lover Enger.

Oppvarmingsbandet er «Optimist – en hyllest til Jahn Teigen», godt kjent fra tidligere konserter både i Moelv og Brumunddal. Samtlige av musikerne i tributebandet har faktisk spilt med Jahn Teigen i ulike sammenhenger gjennom hans karriere.

Billettene til arrangementet ligger ute nå, og selges til rabattert «early bird»-pris en stund utover våren.

– Her er det bare å hive seg rundt og sikre seg en billett, for dette kommer til å bli en kjempefin kveld, sier Rylander.

– Kan dukke opp en ekstra gjest

Vokalist i Return, Knut Erik Østgård, sier til HA at han mener å huske at det er omtrent 20 år siden sist bandet spilte i nettopp Moelv.

– Derfor blir det naturlig nok veldig stas å komme tilbake igjen - spesielt sammen med Stage Dolls, sier stangesokningen, som kan skilte med hits som blant annet «Bye Bye Johnny» og «Sing Me A Song».

– Hva kan dere love publikum denne kvelden?

– Den som lever får se! Nei da, hehe. Vi har jo et knippe låter som alltid er med, som folk fortsatt hører på radio og har et forhold til. I tillegg gjør vi litt forskjellig i settet ellers, både humoristisk og musikalsk. Vi har det ganske fritt og artig når vi står på scenen, så da kan alt skje, sier Østgård med et smil, før han avslutter:

– Om det skjer noe spesielt akkurat denne kvelden gjenstår å se, men du skal ikke se bort ifra at det også kan dukke opp en ekstra gjest på scenen, sier Return-vokalisten lurt.