Nå er Miljødirektoratet i gang igjen. Nå skal de kutte klimautslippene i Norge med 63% fra 1990 nivå innen 2035. Fra 1990 til nå så er klimautslippet redusert med 4,7 %.

Hvordan har de tenkt å gjøre det? Jo, dette er forslagene. Nå skal pisken brukes sier de, og først og fremst er det billistene som skal få svi for det: Det skal fjernes parkeringsplasser i sentrumsområder og rundt arbeidsplasser, for det skal visst være veldig effektivt. Omdisponering av bilvei til fortau, sykkelvei eller kollektivfelt.

Motorveier skal redusere fartsgrensen fra dagens 110 km/t til 100 km/t, der det er 100 i dag skal farten reduseres til 90 km/t.

Er det dette som skal redde verden?

Når man har brukt 34 år på å redusere 4,7 % klimautslipp, så skal man altså nå redusere ca. 60 % til de neste 10 år. I dag er 86 % av persontransporten med bil. Sannheten er at de vil bilen til livs.

Ellers så har regjeringen varslet at de vil bygge nye motorveier med to felt i stedet for 4 felt. Veiene er varslet at de kan/vil bli smalere, og flere veier med 2 felt. Dette skal regjeringen prøve å innbille folk med er gode løsninger.

FrP er selvsagt helt i mot disse forslagene, og jeg mener at dette er helt og totalt meningsløst. Det som er foreslått nå er å gå langt tilbake i tid å bygge veier på, og det vil redusere trafikksikkerheten, tryggheten og for raskere fremkommelighet.

Dette er galskap satt i system som kan bli svært dyrt og krevende for folk, om det ikke er tøft nok fra før.

Nå er det ca. 8 milliarder mennesker i verden, og så ser det ut til at de 5,5 millionene i Norge skal redde resterende i verden og stå for de største klimatiltakene som vi ikke har noen mulighet for å oppnå, og de fleste andre land vil være milevis unna å oppnå noe tilsvarende grunnet landenes økonomi.