(Nettavisen): I fjorårets sesong av «Farmen» havnet deltaker Bente Rabba (56) på en tredjeplass.

Forrige høst fortalte Rabba til Nettavisen at hun slet med betennelse i både hodet og armene under «Farmen»-oppholdet, noe som førte til at hun var mye sliten rett før hun røk ut.

Men under oppholdet ble 55-åringen godt kjent med eieren av «Farmen»-gården, Anne Dillerud. Og sammen skal de nå arrangere singeltreff på «Farmen»-gården på Tangen.

I etterkant av lansering har det imidlertid rent inn en rekke uventede meldinger og forespørsler i innboksen til TV-profilen.

Får tilsendt «dickpics»

Til TV 2 forteller Rabba at hun har mottatt såkalte «dickpics» både på Snapchat og over tekstmelding.

– Jeg får tilsendt «dickpics» i alle varianter. Stort sett erigerte. Det har også kommet onaneringsvideoer og lange, grove og pornografiske meldinger, sier Rabba til TV 2.

Ifølge 55-åringen mottar hun også videoer av menn som ejakulerer rett på kameraet sitt på mobilen. Og andre dager er det bare menn i bar overkropp.

Hun legger ikke skjul på at mengden og størrelsen varierer, men forteller at det er rundt fem ulike bilder og videoer i uken.

– Det var også en kar som spurte om jeg kunne sitte og se på når han og kjæresten hans hadde sex.

Møter ikke 20-åringer

Videre forteller den tidligere «Farmen»-profilen at hun mottar disse bildene fra menn i aldre mellom 20 og 70 år.

– Jeg opplever at veldig mange unge gutter synes det er spennende med voksne damer. De har ofte store saker, og håper sikkert at jeg skal bli kjempenysgjerrig. Men jeg møter ikke 20-åringer, så jeg blokkerer dem med én gang, sier 55-åringen.

55-åringen er ærlig om at hun synes det er en uting, men hun tar likevel hensyn og er alene når hun åpner disse bildene og videoene.

Ifølge henne selv er hun aldri forberedt på hva som kan dukke opp på mobilskjermen.