Etter et halvt år med krig er to prosent av barna på Gazastripen drept eller såret, skriver Redd Barna.

WHO: Shifa sykehuset på Gaza er ødelagt og kan ikke lenger benyttes på grunn av angrep fra Israelske styrker.

Ut fra dette skal vi høre på en unnskyldning fra Netanyanu, hvilken verden lever han, hvis vi skal ta i mot en unnskyldning for det som i dag skjer på Gaza.

Er det Netanyanu sin verden at det kan forsvares at uskyldige sårede pasienter skal bli beskutt på sykehus i det de mottar behandling for sine skader som denne krigen har medført til. Hvis dette er den krigføringen han ser som rett, så tror jeg verdenessamfunnet har en annen oppfatniing om hva som ikke bør skje i en krig.

Er det Netanyanu sin verden, at det er rett at foreldre og barn skal bli drept i matkø. Jeg tror ikke dette er andres menneskers verden.

Er dette Netanyenu sin verden at flere og flere barn skal sulte, dette er en krig hvor styrkene til Israel bruker sult som kampmiddel i sin krig på Gaza. Barn spiser dyrefor, da de ikke har noe annet å spise, en virelighet for oss andre på sidelinjen vi ikke forstår.

Brukte bandasjer blir brukt på nytt etter å ha blitt skylt i kaldt vann. Dette vil være utenkelig for meg som sykepleier. Det Palistinske folk trenger nå fred på Gaza.