Ottestad fotball har slått på stortromma rett før jul.

Lille julaften bekrefter de nemlig at Trond Hulleberg er ansatt som ny aktivitets- og arrangementsansvarlig i OIL fotball.

Stillingen etter Ane Nyløkken Helseth er redusert til en 50 prosent stilling med et større fokus på aktivitet og arrangement. Mer som en daglig leder i fotballen hvor det også skal jobbes med administrative oppgaver knyttet til sport.

Hulleberg har en imponerende CV i klubben:

«Få har vel vært leder i hovedlaget lengre enn Trond med sine 13 år. Han har i tillegg vært leder av fotballgruppa i to perioder. Trond har trent alle aldersgrupper i ungdomsfotballen og tatt sine lag frem til kretsmesterskap i smågutteklassen, i gutteklassen og i juniorklassen. Trond trente sitt første guttelag mens han fortsatt var juniorspiller selv. I tillegg til å ha vært a-lagstrener i fem år så kan vi fylle på med hele tre opprykk i den perioden. For den spesielt interesserte så kan vi legge til at Trond i en periode var leder i Hovedlaget i tillegg til å være trener og oppmann på A-laget. Samt i en mannsalder bidratt og støttet klubben og utviklingen av anleggene våre med eget firma og ressurser.

Trond er i dag sentral i støtteapparatet rundt a-laget og vil fortsette med den viktige frivillige innsatsen der. Det er en grunn til at Trond Hulleberg på siste kretsting i 2023 ble kåret til årets klubbsjel. Med hans bakgrunn og nettverk, hans kunnskap om klubben og fotballen generelt samt sponsor- og markedssiden så er vi overbevist om at han er rett mann for oss nå. Trond starter i prosjektstillingen med virkning fra 10. januar 2024.»