Særlig dette om interessen for HamKam i vintersesongen. At artikkelforfatteren ikke har forståelse for alle de som leser HamKam sine sider aller først hele vinteren, får stå for skribentens regning.

HA er og har alltid vært en viktig bidragsyter til sportsinteressen i sportsbyen Hamar. Og avisen har alltid hatt glødende sportsjournalister som virkelig har levert varene.

Les også

HA – klubbavis for HamKam og Storhamar hockey

Som et eks, så hadde denne avisa tabeller fra hele distriktet på alle nivåer. Hadde vi spilt en lilleputtkamp for 60 år siden, så kunne vi se tabellen i HA.

Det er slik man utvikler både interesser og satsing. Ser man på den enorme forskjellen mellom Hamar og Lillehammer, så kan det tenkes, at avisene bidrar til sitt på hvert sitt vis.

Lillehammeravisene så seg ikke brydd med å trykke to helsider med tabeller for barnefotballen. De brydde seg mer om Håkon Brusven, også mange år etter at han la opp.

At HA alltid har satt standarden når det gjelder sport, er det liten tvil om.

Selv om jeg ikke har bodd i Hamar på 45 år, så er jeg like patriot som før, både når det gjelder idretten og HA, som har bidratt enormt med å forme idrettsbyen.