Viktigste budskapet var lønn, utbytte og formue. Lite om hva som ble skapt av verdier, og næringslivets positive ringvirkninger.

Så er vi heldigvis sluppet slike vinklinger lenge.

Men nå er HA i gang igjen. Og det er blitt en «snakkis» blant folk om HA sin dekning av oppbudet i BP. Som nærmet en forklaring på hvorfor det ble oppbud, lager dere en artikkel med tittel: Så rike har eierne blitt.

Folk spør seg: Kunne dere ikke løftet blikket litt fra denne misunnelsespregede vinkling, til heller å gjøre litt faktabaserte undersøkelser av konsekvensene?

Tap av arbeidsplasser, ( de ansatte i BP er jo bare en liten del. Hva med boligutviklere, snekkerlag, rørleggere, elektrikere, osv osv rundt i Norge? ) tap av skatteinntekter, privatpersoner som nå ikke får realisert sine boligdrømmer og alt ressursbruk på etterarbeider her, osv osv.

Og dere følger opp videre med ny avsjekk av lederlønninger og goder i Hedmarkens største virksomheter. Gjennom alle mine over 40 år som HA abn har jeg aldri truffet et eneste menneske som er positivt og glad for å kunne få kunnskap om slik «dyne-løfting». Bare trist.

Vi vet dere kan, men dette ble nok en skuffende, triste og tannløse artikler.