Israels statsminister Netanyahu ba om unnskyldning for angrepet som drepte 7 hjelpearbeidere i Gaza, og innrømmet at det var en grov feil av Israels militære styrker IDF.

Hvor mange unnskyldninger har det kommet fra Hamas etter det forferdelige terrorangrepet den 7. oktober som drepte 1.200 sivile?

Og hvor mange innlegg i debattspaltene har det kommet som fordømmer dette angrepet?

Det ser ut til å være glemt at det var Hamas som startet denne krigen, hvor intensjonen var å drepe så mange sivile jøder som mulig, ja ikke bare drepe, men drepe på den mest brutale måten!

Fortsatt, mer enn seks måneder etter, er ca. 130 gisler fanget i tuneller i Gaza.

Den minste var 9 måneder og den eldste over 80 år. Hvor mange som fortsatt er i live vet ingen, Hamas vil ikke si det. Her er unge jenter som blir brukt som sexslaver inntil de blir drept eller dør. Hvilke redsler og tortur disse går igjennom kan vi bare ane.

Hvorfor krever ikke alle de som kritiserer Israel at fangene skal frigis?

Hvorfor krever de ikke at Hamas terroristene skal overgi seg? Da hadde krigen vært over.

Hvordan kan de samme kreve at Israel skal stanse krigen og la Hamas få bygge seg opp igjen, når Hamas har sverget å gjenta slike angrep «En million ganger»?

Hamas sin strategi er nettopp det som skjer nå. Å angripe sivile i Israel på en mest mulig brutal måte, gjemt bak et skjold av sivile.

Da vil Israel bli tvunget til gjengjeldelse og sivile tap er uunngåelig fordi Hamas sine utskytingsramper, kommandosentre, våpenlagre og militær infrastruktur befinner seg i tett befolkede områder, i sykehus, skoler barnehager og lignende.

Selv har de bygget hundrevis av km med tuneller som de gjemmer seg i. Deres strategi er at flest mulig sivile skal drepes for da vil verdenssamfunnets vrede vendes mot Israel.

For å hjelpe til med dette nekter de at sivile får flykte til sikre steder og de går ikke av veien for å drepe sine egne innbyggere heller. Noe Israel selvfølgelig får skylden for. De stjeler hjelpesendinger som kommer inn og selger det til innbyggerne.

De rapporterer antall døde og sårede som media og politikere tar for god fisk. De forteller at Israel angriper barn og driver med folkemord, at de sulter ut befolkningen, Ja, det ser ut til at media og politikere tar alt for god fisk som kommer fra Hamas!

Lidelsene både i Gaza og Israel er ene og alene Hamas sin skyld. Israel gjør alt som står i deres makt for å hindre at sivile blir drept, men dette er selvfølgelig svært upopulært og helt politisk ukorrekt å si, selv om det er sant!