I mai la influenser og treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand (34) og ektemannen Morten Sundli (33) ut hytta i Mjøsli for salg etter to år som hytteeiere.

Den gang ble Mjøsli-hytta lagt ut til en prisantydning på 8.500.000 kroner, men det så ikke ut til at ekteparet fikk særlig napp.

I helgen kunne influenseren nemlig avsløre at de ble nødt til å ta hytta av markedet.

Fikk ikke solgt

Det var under en spørsmålsrunde på Instagram at Vasstrand avslører at de ikke har fått solgt hytta ennå.

– Hytta ble ikke solgt i forrige runde. Vi tok den derfor av markedet og legger den ut igjen i høstferien, svarte treningsinfluenseren på spørsmålet om hytta var solgt.

Om hytta vil bli lagt ut til samme pris, eller om ekteparet velger å dumpe prisen, er ikke kjent

Verken Jørgine Massa Vasstrand eller eiendomsmegler for salget, Jeanette Risberget, har foreløpig besvart Nettavisens henvendelser.

La ut begge tomtene for salg

Dokumenter Nettavisen har tilgang til viser at Vasstrand og Sundli kjøpte hyttetomten i 2020 for 1.100.000 millioner kroner. I tillegg kjøpte de tomten som ligger foran hytta, for å sikre seg at ingen potensielle hyttebyggere vil sperre for utsikten.

Også denne tomten er mulig å kjøpe, ifølge annonsen som nå er tatt av markedet.

Selve hytta er arkitekttegnet, og det er ikke kjent hvor mye penger paret brukte underveis i byggingen.

Årsaken til hvorfor Vasstrand og Sundli ønsker å selge familiehytta avslørte paret i våres.

– To stykk som etter mye om og men har bestemt seg for å selge den nydelige hytta vår. Med tungt hjerte vel å merke, men i løpet av de siste to årene har vi tilbrakt altfor lite tid der, skrev Vasstrand i en post på Instagram da hytta ble lagt ut for salg.

Videre forklarte 33-åringen at hundekjøring som foregår lenger nord, og unger som spiller kamper nesten hver helg er noen av grunnene til at de ikke får tilbrakt så mye tid der.

– Forhåpentligvis vil noen andre med mer tid enn oss få stor glede av hytta på Mjøsli. For den er altfor fin til å stå ubrukt, fortsatte hun.