(GD): En utagerende mann i 20-årene ble hentet av en politipatrulje i Hafjell fredag kveld, etter at han skal ha slått flere personer og kommet med flere alvorlige trusler.

– Hendelsen skal ha skjedd i bunnen av bakken, sier oppdragsleder i politiet Andreas Ulshagen Jorde til GD like etter klokka 23.

Oppdragslederen sier at politiet rykket ut med to patruljer da meldingen kom inn til dem like før klokka 19 fredag kveld. Mannen ble kort tid etter pågrepet i alpinanlegget og kjørt til arresten på Hamar.

– Pågripelsen var udramatisk, og vi er ikke kjent med at han har vært utagerende mot patruljen der oppe, sier Ulshagen Jorde.

Mannen er i slutten av 20-årene og har ikke lokal tilknytning.

TIPS OSS: Vet du noe om saken? Tips oss her!

To fornærmede

Foreløpig har to personer status som fornærmet i saken, men politiet har foreløpig ganske få detaljer fra hendelsen.

– Innholdet i truslene er ukjent, men vil bli tydeligere etter at mannen er avhørt, sier oppdragslederen.

– Ble noen av personene som skal ha blitt utsatt for vold skadet?

– Ut fra opplysningene vi har, er ingen av dem framstilt for legevakt. Men noe skade er det nok, uten at de er alvorlige, svarer oppdragsleder Ulshagen Jorde.

Bakgrunnen for handlingene er ukjent, men mannen skal ha vært temmelig beruset. De fornærmede personene skal være tilfeldige.

Nå venter en natt i sentralarresten ved Mjøsas bredd for mannen i 20-årene, før han skal i avhør når han har sovet av seg rusen.

Politiet oppretter sak på hendelsen.