Storhamar og Anniken Obaidli møter nemlig Molde med storesøster Sherin på laget til seriekamp onsdag kveld i Boligpartner Arena.

Lørdag venter Nykøping Falster og lillesøster Mona i bortekamp i European League. Hun gikk til den danske klubben fra Molde foran denne sesongen.

Tidligere har alle tre spilt for Molde.

– Jeg er blitt vant til å møte Sherin og Molde, men tenker at det blir spesielt å møte Mona i et helt nytt lag. Men det er også noe jeg gleder meg til, og det blir gøy å spille mot dem igjen, sier Anniken Obaidli.

– Veldig spesielt

Sherin Obaidli sier dette om å spille mot Anniken:

– Vi har levert under det som har vært forventet både utad og innad. Vi har tapt noen kamper som vi burde ha vunnet så vi har variert for mye, sier Sherin Obaidli.

Hun synes fortsatt det er uvant å spille mot Anniken, som har vært i Storhamar siden 2021.

– Ja det er veldig spesielt uansett hvor mange ganger vi møtes, sier Sherin.

– Snakket dere noe om kampen i juleferien?

– Nei, vi prøvde å koble av, men det blir jo selvfølgelig nevnt.

Lyst på revansje

Anniken Obaidli sier dette om Nykøping Falster som Storhamar møter i Danmark lørdag:

– Jeg tenker at vi har muligheter, så det blir spennende når vi skal begynne forberedelsene våre mot dem. De har gode spillere i alle posisjoner og har høyt tempo i laget. Men håper og tror at de kan passe oss veldig godt, sier Anniken Obaidli.

Storhamar gikk på en smell mot Larvik borte i romjula. Det var en veldig svak forestilling av de gule og blå. Det var Storhamars andre tap denne sesongen. Det første serietapet kom mot Vipers borte.

– Vi er selvfølgelig veldig revansjesugne etter Larvik-kampen, vi var ikke helt på. Spesielt ikke i forsvar, så vi må få satt skikkelig forsvar fra start. Vi må klare å legge fra oss forrige kamp veldig fort, siden det kommer nye kamper med en gang, sier Anniken Obaidli.

– Så rett og slett dumt ut

Trener Kenneth Gabrielsen er klar:

– Vi må stå opp for våre verdier og få frem vinnerskallen i oss mot Molde, sier Kenneth Gabrielsen.

Han fortsetter med det som skjedde i Larvik:

– Toppidrett er alltid litt spesielt. Når det verken er noen hjemme på benken eller banen, og ingen klarer å ta tak, ser det rett og slett dumt ut. Vi så til tider helt handlingslammet ut på banen, og lederskapet var under enhver kritikk. Jeg er veldig overrasket over at vi ikke klarte å omstille og kjempe til oss de marginene for å komme oss ut av det blindsporet vi havnet i, sier Storhamar-treneren.

Storhamar – Molde starter 18.15 og du kan se kampen på HATV.

I tillegg kan du lese om kampen og reaksjonene fra spillere og trenere på h-a.no rett etter kampslutt.