Tina Bru bruker i Aftenposten 23. februar mange ord på å argumentere mot dette. Hun mener dette er feil bruk av oljepenger som ikke skaper vekst og utvikling. Det er jeg uenig i.

Fjerning av grunnavgiften på mineralolje er viktig for næringsdrivende som bruker anleggsmaskiner i sin verdiskaping. Derfor reagerer jeg og Maskinentreprenørenes Forening når Høyre vil reversere vår fjerning av denne dieselavgiften.

Gratis ferje er viktig for næringslivet på Helgøysund i Ryfylke. Derfor reagerer jeg og de når Høyre i Rogaland går inn for å fjerne denne ordningen, som vi har bevilget penger til.

Rimeligere barnehage og SFO gir barnefamilier mer fleksibilitet, og foreldre mulighet til å jobbe mer. Oppbyggingen av disse velferdsgodene har vært viktige for den norske produktivitetsveksten. Likevel jobber Høyre for å øke prisene igjen.

Den underliggende veksten i offentlige utgifter var høyere under Erna Solberg enn dagens regjering. Brus kritikk treffer altså Erna Solberg i større grad enn dagens regjering.

Under denne regjeringen er det skapt 135 000 nye jobber. 90 prosent av disse er i privat sektor.

Prisvekst og renteøkninger har gitt mange en mer krevende hverdagsøkonomi.

Rimeligere tannlege, forbedret barnetrygd og strømstøtte er grep regjeringen har gjort for folks hverdagsøkonomi.

Mange med vanlig inntekt betaler mindre inntektsskatt, pendlerfradraget er økt og vi har fått på plass de laveste avgiftene på bil og strøm på mange år.

Bru og Høyre har en snever definisjon av hva som skaper vekst og utvikling.

Et sterkt norsk fellesskap der vi løfter hverandre gir folk trygghet og næringslivet økt konkurransekraft.

Det å bruke oljepenger på å gjøre hverdagen til vanlige folk litt bedre mener jeg er riktig bruk av oljepenger.