(Oppland Arbeiderblad): Det var Ellen Wiborg Sanderud (72) fra Etnedal som omkom i trafikkulykken ved Hølera på E16 i Sør-Aurdal onsdag ettermiddag. Det bekrefter Innlandet politidistrikt i en pressemelding torsdag.

E16 ble stengt etter ulykken sør for Bagn. Ulykken ble meldt til politiet klokken 12.54 onsdag. Det dreide seg om et sammenstøt mellom lastebil og en personbil. Det befant seg én person i hvert av kjøretøyene. Føreren av personbilen omkom i ulykken.

Politiet jobbet med etterforskning på stedet hele onsdag ettermiddag og kveld. Krimteknikere var på plass og det ble også brukt drone i den innledende etterforskingen.

I år, til og med oktober, var Innlandet det fylket som hadde vært nest mest utsatt for dødsulykker i trafikken. Innen utgangen av oktober hadde det skjedd 19 dødsulykker på veiene i fylket vårt. Bare Viken med 20 dødsulykker hadde vært hardere rammet.

Etter dødsulykken i Bagn onsdag, som er den eneste i Innlandet i november, er tallet på trafikkdrepte så langt i 2023 oppe i 20 personer.