(Gudbrandsdølen Dagningen/Hamar Arbeiderblad): GD fikk flere tips mandag ettermiddag om flere politifolk og ambulanser på Lillehammer videregående nord. Mats Westby Aamodt hos politiets operasjonssentral bekrefter like over klokken 13 at politiet har hatt flere patruljer på stedet, og at de var bevæpnet.

– Vi var på stedet for å undersøke en mulig trusselhendelse.

GD fikk også tips om at det skal ha vært en kniv involvert i hendelsen. Politiet skriver i en melding på X at de først ble opplyst om at en elev hadde blitt knivstukket.

– Dette er uverifiserbart per nå og noe politiet skal undersøke videre, sier Westby Aamodt.

Det var også to ambulanser til stede utenfor den videregående skolen. Videre skriver de at det skal være en voldshendelse og at ingen er knivstukket.

– Ambulansene har ikke tatt med seg noen vekk fra skolen, men om noen har fått behandling der inne kan jeg ikke si noe om. Så vidt vi vet er ingen personer skadet, sier operasjonslederen.

Det er elever som har vært involvert i den mulige trusselsituasjonen.

– Vi har ingen flere opplysninger per nå, sier Westby Aamodt i 13-tiden.

I en oppdatering litt over klokka 14.00 skriver politiet på X at de har kontroll på begge partene. Ingen har alvorlige skader. Foranledningen er foreløpig usikker, og politiet har foreløpig ikke klart å verifisere at det har vært en kniv inne i bildet.