(Fredriksstad Blad): EHLs ubestridte konge, Patrick Thoresen, er også kongen av pengebingen. Den godeste 40-åringen står oppført med en formue på over 40 millioner kroner, og hadde i 2022 en skattbar inntekt på 2.376.141 kroner.

Nærmest Thoresen på formuetoppen finner vi Vålerengas sportssjef, Anders Myrvold. Den energiske sportssjefen står oppført med en formue på over 25 millioner kroner, mens Frisk Asker-trener Roy Johansen står bokført med en formue på 22,4 millioner.

Hos Sparta er det ikke overraskende Jonas Holøs som troner på formuetoppen med sine snaue 19 millioner kroner, mens den skattbare inntekten for 2022 var kroner null.

En annen sarping som også har lagt et godt år bak seg er Tommy Kristiansen, som til daglig tjener til livets opphold i Stavanger. Hardhausen står oppført med en skattbar inntekt på en drøy million kroner.

VIF-backen Tommi Taimi står bokført med en skattbar inntekt på over 1,3 millioner for inntektsåret 2022, mens Stjernen Austin Cangelosi står oppført med 860.000 kroner.

Oversikt over alle lagene

Under følger en oversikt over alle spillere, trenere og sportssjefer som er involvert i årets EHL-sesong. Verdt å merke seg er at flere spillere har sitt første år i Norge, og vil derfor ikke dukke opp på listen. Det samme gjelder en rekke unge spillere som ikke tjente nok penger til å bli registrert for inntektsåret 2002.

Husk dette!

  • Inntekten i ligningen viser (for de aller fleste) inntekten etter minstefradraget på 104.000 kroner og eventuelle gjeldsrenter er trukket fra*
  • Formuen i ligningen viser nettoformuen (formue minus gjeld) etter bunnfradraget på 1.700.000 kroner er trukket fra**

*Det finnes flere fradrag, men dette er de vanligste.

**Noen eiendeler, deriblant bolig og aksjefond, har en lavere verdi i ligningen enn de egentlig har