I år samlet vi inn til kreftforskning, slik at alle kreftpasienter som kan ha nytte av det, skal få tilbud om en gentest tidlig i forløpet – og den beste behandlingen basert på resultatene.

For et engasjement i hele vårt langstrakte fylke!

Tusen, tusen takk til:
- Russen og medelever ved de 25 videregående skolene som gikk fra dør til dør og ga overskudd fra russerevyer.
- Våre trofaste støttespillere i lokallagene av Hedmark og Oppland bygdekvinnelag, samt flere bygdeungdomslag, som sto på butikk, ga gaver og gikk fra dør-til-dør.

- Tretten Brukt og Loppis som har solgt lopper for 200.000 kroner

- CC Gjøvik, CC Hamar, CC Strandtorget

- HamKam fotballklubb som stilte opp og dekket alle rodene i sitt område

- Ottestad idrettslag, Vind idrettslag, Lillehammer Hockey og Storhamar hockey.

- Grinder Grendelag, Støtteforeningen for kreftrammede i Nordre Land, Kreftforening i Trysil og Engerdal, Etnedal helselag, Lismarka og Mesnali komiteen. Unicare Landåsen, Løten Komiteen og Tynset komiteen

- Møller Bil Gjøvik

- Alle som var med på ringedugnaden til næringslivet i Innlandet på Hamar Teater og Arena 17 på Lillehammer, initiativtagerne, Eidsiva Bredbånd og IKOMM.

Deres innsats utgjør hele grunnfjellet i aksjonen og som til nå har bidratt med nesten 2,5 millioner kroner fra Innlandet til Kreftforeningens Innsamlingsaksjon 2024.

Tusen, tusen takk til alle dere som har vipset da du fikk besøk av en innsamler i uke 10, gav på bøssa på nærbutikken eller på en stand, vært på russerevy eller du som bedriftseier som raust bidro med en pengegave – uten deres bidrag hadde vi ikke fått inn 35 millioner kroner nasjonalt.

På tross av, for mange, en trangere privat økonomi, opplever vi at folket støtter opp om kreftsaken. Det gjør oss ydmyke, takknemlige og gir oss HÅP om at vi fortsatt kan stå sammen for at flere skal overleve kreftsykdommen og at behandlingen blir mer skånsom for den enkelte, slik at senskadene blir færre.

Vi vet at kreftforskerne setter stor pris på de innsamlede pengene og de vil om kort tid kanaliseres til relevante forskningsprosjekt.

Kreftforeningen bidrar med om lag en tredjedel av norsk kreftforskning og det er takket være hver og en av dere som støtter oss i form av å være medlem, fast giver og støtter våre aksjoner- tusen takk!