OSLO: Spellemannprisen for 2023 deles ut torsdag kveld, og du kan se hele showet og mye mer gratis på HAs nettsider.

Sendinga vil være tilgjengelig direkte på h-a.no sin forside, og starter klokka 16.00 med innslag fra den blå løperen med kjendiser før de går inn til selve showet.

Showet starter 19.15, og selve utdelinga med musikalske innslag og mye mer varer fram til 21.30. I tillegg vil du kunne se mange høydepunkter og intervjuer etter selve sendinga, som presenteres gjennom HAs samarbeidspartner Nettavisen.

Lokale er nominert

Årets utdeling byr for øvrig på spenning for flere fra vårt distrikt.

I kategorien Country er bandet Sweetheart, med Arne Ø. Gundersen og Anne Mette Hårdnes nominert for andre gang.

Sistnevnte kommer fra Moelv, og bandet er nominert for albumet Norma.

I tillegg er Kim André Rysstad, opprinnelig fra Setesdal, men bosatt i Stange, nominert i kategorien Tradisjonsmusikk for albumet Villfarande barn.

Vil du se showet på en vanlig TV?

Hvis du har en Apple-dings og Apple TV, kan du bruke Airplay. Du trykker da på ikonet som ser ut som en pil inn til en TV. Man må være på samme nettverk. Når du klikker på denne, kan du velge din TV-kobling.

Har du Google Chromecast, velger du din Chrome nettleser på en datamaskin du ser sendinga på, trykker på de tre prikkene øverst i hjørnet. Deretter velger du lagre og del i menyen, og så trykker du på cast. NB! Husk at maskinen (eller mobilen) må være på samme nettverk som Chromecast.

Hvis du har en Samsung TV, kan du laste ned Smarthings-appen på din mobil. Du kobler enkelt mobilen til din TV, og kan så strømme ditt innhold direkte.

Her finner du appen til Android

Her finner du appen til iOS

Har du en LG-TV, kan du bruke Smart Share.