Israels hemmelige tjenester begikk udåden på høylys dag, agentene tok inn på Olrud hotell.

Saken ble forsøkt dysset mest mulig ned da det fort ble klart at det var staten Israel som sto for udåden. Norgesturen og planen var klarert av daværende statsminister Golda Meir.

Den samme sangstrofen passer også opplagt på nåværende statsminister Netanyahu. Som den ville gjort på flere andre av de tidligere statsministrene i landet.

Det siste halve året, under den fullstendige uproporsjonale krigen Israel har ført har vi måttet være passivt publikum til et blodbad som overgår alle tidligere overgrep mot Gaza som okkupasjonsmakten Israel har begått.

Verden er godt kjent med tallene; like, mange drept som an tall innbyggere i Hamar, 70 prosent kvinner og barn. Drept, i tillegg til alle tusener lemlestede for livet. Sykehus angrepet og ødelagt.

Hundrevis av helsearbeidere drept og såret! Pressefolk i hopetall drept! På toppen av dette pinslene som Israel forårsaker ved å stenge vann-, mat- strømforsyninger, samt nødvendig medisinsk utstyr og annen nødhjelp.

Å bevisst sulte ut en befolkning må være noe av det usleste et regime kan foreta seg. Protestene fra verdenssamfunnet tiltar, ikke minst Norge har ytret seg kraftigere enn tidligere mot Israel.

Sterkere enn våre naboland. Men er det nok? Presset mot Israel må skrues til atskillige hakk før barbariet stanser.

Og det er på tide at Norge gjør som 140 av FNs medlemsland har gjort; anerkjenne Palestina som stat.