Tidligere mandag hadde HA-sporten nyheten om at Susanne Amundsen er inne i sin siste sesong i Storhamar.

Noen få timer senere presenterer vi denne nyheten:

Tina Abdulla har signert på en ny kontrakt ut neste sesong.

– Jeg trives veldig godt i Storhamar – med spillere, trenere og ikke minst alle i og rundt klubben. Det er en fantastisk gruppe mennesker som virkelig har satt sine spor hos meg. Det er alltid like hyggelig å komme i hallen og møte dem, enten det er en supporter eller en som jobber i Storhamar. Så den tryggheten jeg har fått her, måten jeg har blitt tatt imot på, er noe som absolutt vippet den mot å bli her, sier Tina Abdulla.

Kom fra tysk håndball

Hun fortsetter:

– Selvfølgelig har jo spillet, ambisjonene og ønsket om å skape noe stort i Storhamar også en stor påvirkning. Jeg har stor tro på det som bygges her, og er takknemlig for å få lov til å være med på det som forhåpentligvis blir noe sykt bra, sier Tina Abdulla.

Hun kom til Storhamar fra tyske Borussia Dortmund for halvannet år siden.

– Det er jo klart at man ser på alle muligheter når man er i en sånn situasjon med utgående kontrakt, og det er viktig å finne det som er riktig og passer best for meg. Så jeg er veldig fornøyd med at utfallet ble som det ble, og at valget med å bli i Storhamar var høyest på ønskelisten.

– Kan nå store ting

Hun sier dette om livet i Hamar, utenfor håndballen:

– Jeg er veldig glad i gå noen turer ved Mjøsa, gå på kafé og tilbringe tid sammen med lagvenninner utenfor håndballbanen. Det er viktig for meg å knytte bånd sammen utenfor arenaen, som gjør at man kjenner hverandre på en helt annen måte, sier Abdulla, som også er student.

Hun ser optimistisk på mulighetene:

– Mulighetene til Storhamar ser jeg på som store. Jeg er helt sikker på at vi har noe veldig godt på gang. Fortsetter vi å jobbe systematisk og opprettholder det vi har startet på, tror og håper jeg at vi kan nå store ting i framtida, sier Tina Abdulla.

– Enda mer stabilitet

Trener Kenneth Gabrielsen kommenterer nyheten slik:

– Jeg er selvfølgelig glad for at Tina blir med videre. Det blir morsomt å jobbe med henne også neste sesong. Hun har et stort potensial. Sammen skal vi klare å få det hele ut. Med litt ro rundt ting nå skal vi klare å få enda mer stabilitet rundt hennes prestasjoner. Toppnivået ligger på et høyt europeisk nivå., Kenneth Gabrielsen.

Nylig skrev Anna Jacobsen under på en ny kontrakt. Hun blir da Abdullas makker på høyrekanten.