Du skriver at det å være utenfor er en uting. Så langt er vi enige.

Jeg skjønner at det er problem med lønnsomhet, og at dere må legge om mer til digitalt, men det bør ikke gå utover dem som ikke er så digitale og føler seg utenfor. En annen ting , vi som har betalt for hele året og ikke er digitale, får vi tilbake penger?

Les også

I en alder av 98 år har vi verken lyst eller råd til å sette HA utenfor utviklingen.

Jeg husker fra 60-70-tallet, da de laget avisa manuelt.

Da fikk vi nyheter som skjedde på kvelden, i avisa dagen etter. I dag er det gammelt nytt, for det kommer ikke før to-tre dager etter hendelsen. "Nok om gamle dager, for tida forandrer seg, sa bestemor - til og med julekvelden er på søndag».

Det er det som er problemet, for dem som ikke er digitale.

Dette gjelder ikke bare HA, men hele samfunnet. Alt du skal gjøre i bank, lege, Nav eller andre ting du skal gjøre, så er det å gå inn på .no eller apper.

HA-tavla er et eksempel på å finne fram. Vi som er digitale klarer å finne fram, men de som ikke er digitale blir satt utenfor, når den ikke kommer i papirutgaven. Det merker vi ved at det kommer færre folk enn ellers.

Mange føler at de ikke lenger er med i det sosiale liv. For de får ikke med seg noen ting om det som skjer i samfunnet, når HA-tavla i papirutgaven uteblir.

Det må være mulig å få Tavla i papirutgaven tre dager i uken?

Mange føler seg overvåket og vil av den grunn ikke være digitale.

Katrine Strøm sier at det er greit å få hjelp hos dem å lære å bruke digitalt. Hva med dem som har DORO-telefon? Klarer dere å hjelpe dem også?

Innlegget er noe forkortet, i forståelse med innsender. Red. anm.