Men man bør ha bittelitt tålmodighet, slik at det tekniske og forståelsen blir bedre. Da det hevdes at dette er noe som har blitt tredd nedover hodet på oss, så må jeg virkelig få opplyse både Smestad og andre i denne samrøra, at "hele verden" hadde brukt VAR-hjelpen i årevis, før Norge kom diltende etter. Så hva menes med "tredd ned over hodene på oss"?

Pga. at VAR ikke ble tatt i bruk i Norge, så mener jeg at det var kun en dommer i landet som kunne dømme internasjonale kamper. Dette er også en hån mot norske dommere, som ikke får dømme på internasjonale arenaer. Jo, man kan kurses, men hva betyr det,om det aldri skal praktiseres?

Nei, dette er å gå baklengs inn i framtida og sette oss i et dilemma. Vi vil også bli å betrakte som noen raringer internasjonalt. Det er vel heller gjerrigheten det burde vært fokusert på, for det er mange forbedringer som kan gjøres for å få VAR til å fungere, slik andre nasjoner har klart. Blant annet flere kameraer, slik at nøyaktigheten blir bedre.

Det blir også fokusert på at den spontane gleden blir ødelagt, dersom en scoring senere kan bli nullet. Men er det bedre å se at motstanderlaget scorer et mål som er flere meter offside? Vil vi heller godta grove feil, enn at rettferdigheten noen ganger knuger oss?

Les også

Har ødelagt mye av gleden ved å gå på fotballkamp